Повернутися до звичайного режиму

Допомога нашим захисникам

/Files/images/foto_novin/dopomoga_vonam/P1010093.JPG

Ми зараз переживаємо не тільки війну Росії та України. Це боротьба добра і зла, правди і брехні, світлого майбутнього і сірої від бруду сучасності. Перемога настане лише тоді, коли ми нарешті зрозуміємо: досить бути байдужими! Не можна побудувати заможну державу, коли один страждає, а інший розважається. Таку країну легко понівечити, зневажити її народ, довести до відчаю, а тоді купити довіру – на мить, на день, на рік. Та цього часу достатньо, щоб нажитися за наш рахунок, щоб пролити кров простих людей, які вірять, що воюють за себе, за свою країну, за майбутнє своїх дітей.

Не дозволимо знищити наші мрії про справедливість.

Ми змінилися: вже немає нас – безініціативних, підкорених, однакових. Ми довго формували свою позицію, боячись її відстоювати. А тепер не боїмося. Платимо головами, скаліченими долями, спокоєм, розбитими мріями. Платимо… Та не боїмося!

У Копанівській ЗОШ І – ІІ ст. проходила благодійна акція «Допоможи воїнам АТО». До участі долучилися усі учні школи, а також педагоги та працівники школи. Завдяки небайдужості оточуючих, нам вдалося зібрати близько 1500 гривень. На ці кошти було закуплено засоби особистої гігієни, шкарпети, рукавиці та продукти харчування. Окрім цього учні школи передали військовим малюнки та листи з побажаннями.

Коли країна переживає важкі часи та втрати ніхто не повинен стояти осторонь. Ми надіємось, що наша допомога, хоч і незначна порадує та зігріє солдат у нелегкий час.

Тетяна Гаврищук,

вчитель правознавства

Копанівської ЗОШ І – ІІ ст..

Галереї "Акція допомога воїнам АТО "

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.