Свято до Дня Збройних Сил України в Копанівській школі

грудняучні нашої школи відзначали свято День Збройних Сил України, під час якого дівчата 5-9 класів, вдягнені в українські вишиванки, виступили з концертною програмою. Для запрошених гостей, учасників АТО, вчителів та хлопців школи лунали привітальні слова та вірші, українські мелодійні пісні та були показані сценки на військову тематику. Також до свята діти виготовили класні вітальні газети.

Під час організації та проведення свята особливо відзначилися учні нашої школи, які є завжди активними учасниками виховних заходів та конкурсів: Ангеліна Бойко, Ірина Припасняк, Олена Коротун, Ірина Воронко, Валентина Коротун, Анастасія Герба, Світлана Коротун, Яна Касянчук, Іванна Дмитрук, Богдана Сіренко, Аня Шеремета та Аня Кощук. Ми гордимося, що у нашій школі є такі талановиті діти, які завжди готові підтриматищирим словом і з радістю прийти на допомогу.

/Files/images/2016_nr/6_grudnya/DSC03242.JPG

/Files/images/2016_nr/6_grudnya/DSC03244.JPG

/Files/images/2016_nr/6_grudnya/DSC03250.JPG

Ми віримо, що в Україні буде все гаразд, що будемо жити під чистим та мирним небом, а Збройні Сили України надійно захищатимуть кордони нашої держави.

С.Мельничук, педагог-організатор Копанівської ЗОШ І-ІІст.

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.