Повернутися до звичайного режиму

Участь у хвилині мовчання щодо вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У рамках проведення Всеукраїнської акції пам’яті «Сонях» з метою вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, формування в українському суспільстві традицій відзначення Дня пам’яті захисників України та патріотичного виховання учнівської молоді на прикладах захисників, які віддали життя за Україну у філії Копанівська гімназія Радивилівського ліцею № 2 ім. П.Г. Стрижака Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області були проведені слідуючі заходи:

27.08.2021

1.Година спілкування «Сонях, як символ пам’яті про захисників України», під час якої присутні здобувачі освіти та вчителі почули розповідь вчителя історії Мельничука А.О. про відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Під час проведення заходу кожна дитина отримала емблему «Сонях пам’яті», як символ історичної мужності українських воїнів, символ життя України.

2.Конкурс малюнка «Сонях-символ пам’яті про захисників України», який організувала та провела вчитель образотворчого мистецтва Чичко І.В.

3.Ознайомлення з інформаційними матеріали до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (з сайту Міністерства у справах ветеранів України)

28.08.2021

1.Перегляд фільмів «Війна химер» та «Поля під Іловайськом. «Дика рота».

29.08.2021

1.Участь у хвилині мовчання щодо вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Кiлькiсть переглядiв: 48

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.