28-29 січня 2021 року у філії Копанівська гімназія Радивилівського ліцею № 2 ім. П.Г.Стрижака пройшли виховні години: «Пам’яті героїв Крут», «Герої Крут живуть у нашій пам’яті», «Крути день перед вічністю».

/Files/images/100/зображення_viber_2021-01-29_15-37-37.jpg

28-29 січня 2021 року у філії Копанівська гімназія Радивилівського ліцею № 2 ім. П.Г.Стрижака пройшли виховні години: «Пам’яті героїв Крут», «Герої Крут живуть у нашій пам’яті», «Крути день перед вічністю». Вчителі історії Мельничук А.О. та Чучак Т.В., класні керівники Бойко А.Г., Мельничук С.С., Гулійчук Л.В., Чичко І.В., Гаврищук О.Д. та вчитель Герба В.Л. провели тематичні заходи для учнів з 1,2,4,6,7 та 9 класів.

Під час заходів йшлося про подвиг студентів під Крутами, який відбувся у січні 1918 року. Учні обговорювали події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття, ознайомилися з інформаційними матеріалами, що стосуються подій під Крутами. Всі проведені заходи до Дня пам’яті Героїв Крут об’єднала думка про те, що цей день назавжди залишиться в пам’яті світлим днем подвигу та прикладу для нинішніх і майбутніх поколінь, надії і любові до своєї Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 24

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.