28 вересня 2020 року в нашійшколі відбулися загальношкільні батьківські збори. Завідувач філії Мельничук А О. поділився здобутками, перемогами та успіхами навчального закладу, а також підвів підсумки навчання учнів за минулий рік.

/Files/images/2026/image2.jpeg

/Files/images/2026/image1.jpeg

Загальношкільні батьківські збори

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови освітнього процесу і в класі, і в школі.

28 вересня 2020 року в нашій школі відбулися загальношкільні батьківські збори.

Завідувач філії Мельничук А О. поділився здобутками, перемогами та успіхами навчального закладу, а також підвів підсумки навчання учнів за минулий рік. В цьому навчальному році безпека життєдіяльності дітей є на особливо високому рівні, тому і контроль за перебуванням кожної дитини під час освітнього процесу є надто високим.Батьків ще раз ознайомили з новим положенням про роботу шкіл в умовах пандемії. Розглядалися питання щодо адаптації дітей до школи, харчування в шкільній їдальні, забезпечення учнів підручниками.

Друга частина батьківських зборів була присвячена співробітництву батьків і педагогічного колективу щодо створення здоров’язберігаючого середовища у навчальному закладі.Педагогічний колектив подякував батькам за небайдуже ставлення до проблем школи та висловив впевненість, що вони і надалі не будуть шкодувати сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху у спільній справі – вихованні успішної особистості.

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.