Вересень місяць - це початок навчального року і початок роботи класних колективів по повторенню та вивченню правил дорожнього руху.

/Files/images/20212/image4.jpeg

/Files/images/20212/image3.jpeg

/Files/images/20212/image2.jpeg

/Files/images/20212/image1.jpeg

Вересень місяць - це початок навчального року і початок роботи класних колективів по повторенню та вивченню правил дорожнього руху. В рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!» класні керівники організували і провели ряд заходів, спрямованих на вивчення правил, дотримання безпеки життєдіяльності під час дороги з дому до школи і навпаки. Особлива увага була звернена на спілкування з дітьми молодших класів, оскільки саме у цьому віці у дітей формуються не лише основи безпечної поведінки на дорозі і вулицях, а й правосвідомості загалом. Учнями початкових класів були намальовані пішохідні маршрути з дому і до школи.

Дуже цікаво пройшли «п'ятихвилинки» у 1 - 4 класах, де класні керівники малюнками, в доступній формі, розповіли дітям як треба переходити вулицю і в яких місцях. Перегляд мультиплікаційних фільмів викликало цікавість в дітей молодшого шкільного віку, вони дізналися більше про те, як правильно поводити себе на вулицях міста. Учні 4 класу поширили свої знання з ПДР, беручи участь у вікторині. Таке обладнання та наочність як мультимедія, малюнки допомогли учням зрозуміти зміст поставлених запитань. А відповіді, які звучали з вуст учнів були абсолютно правильні

З 17.09.2018 по 21.09.2018 року у школі проходив тиждень знань правил дорожнього руху на тему «Дорожня грамота».

А розпочався Тиждень єдиним уроком по класам «Будь на дорозі обережним», під час якого класні керівники пригадали з учнями правила дорожнього руху для пішоходів, велосипедистів та водіїв.

Протягом місяця та тижня по класам пройшли виховні години «Дорожня абетка», «Правила дорожні ти знай і виконуй». Було написано диктанти з безпеки дорожнього руху та здоров'я учнів.

Успішно пройшов конкурс малюнків «Твій друг – безпечний рух», серед учасників 1-9 класів. Багато учнів виявили бажання розкрити свої творчі здібності у мистецтві. Малюючи тротуари, дорожні знаки, пішоходів на проїжджій частині діти висвітлювали свої ідеї, оригінальність, фантазію. Хвилини спілкування, які були проведені у 7, 9 класах показали, що учні мають достатній рівень знань про те, де в яких місцях треба переходити вулицю, як діяти в екстремальних ситуаціях, щоб зберегти своє життя та залишити у безпеці інших.

Місячник закінчився, але робота з вивчення правил дорожнього руху продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини.

Кiлькiсть переглядiв: 32

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.