Організація харчування у закладі дошкільної освіти філії «Копанівський НВК»

/Files/images/harchuvannya/IMG-8a234cdbc4c7620854b9d2d7b719b287-V.jpg

/Files/images/harchuvannya/IMG-d84cf9675503d0d711e1e111b0224035-V.jpg

/Files/images/harchuvannya/IMG-9145fc63be856c653824ecbbda121bb9-V.jpg

/Files/images/harchuvannya/IMG-2e901feeaaee2fe1e86ec8d18f0864a5-V.jpg

/Files/images/harchuvannya/IMG-f70c8700318f83093bb8a27756249c9d-V.jpg

Організація харчування у закладі дошкільної освіти філії «Копанівський НВК»

Діти — наше майбутнє! Від здоров’я наших дітей сьогодні залежить здоров’я усієї нації в майбутньому. А здоров’я дітей не в останню чергу залежить від їх харчування. Більшість дітей до 6 років відвідують дошкільні навчальні заклади. Кожен такий заклад має забезпечити дитині належне харчування.

В нашому закладі дошкільної освіти організоване 3-разове харчування відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», спільних наказів Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», спільного наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 15.08.2006 №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 17.04.2006 року № 289/227. Організація харчування дітей у ЗДОздійснюється відповідно до норм, затверджених Постановою КМ України від 22.11.2005 р. № 1591 «Про затвердження норм харчування в навчальних та оздоровчих закладах».

Смачні сніданки, обіди та вечері для вихованців ЗДО готує кухар Повх Раїса Володимирівна.

Медична сестра Мельник Мар’яна Анатоліївна здійснює контроль за дотримання меню і якість страв, проводить санітарно-просвітницьку роботу серед персоналу та батьків з питань раціонального харчування, дає оцінку ефективності харчування, проводить заняття з персоналом з питань гігієни харчування, профілактики харчових отруєнь і групових гострих кишкових інфекцій.

Також в організації правильного й належного харчування допомагають вихователі Воронко Ольга Миколаївна та Гнатюк Алла Василівна, помічники вихователів Коротун Іванна Леонідівна та Мандзюк Лариса Андріївна.


Ми маленькі малюки
Любим їсти залюбки.
І часу негаймо
Обідать починаймо.
Ням-ням-ням як смачно,
Кухарю ми вдячні!!!

Кiлькiсть переглядiв: 21

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.