Повернутися до звичайного режиму

Свої творчі напрацювання 21 лютого 2020 року презентували учителі філії «Копанівський НВК»

/Files/images/изображение_viber_2020-02-21_12-00-50рпол.jpg

Життя постійно змінюється, підштовхуючи школу так само до змін. Її розвиток вимагає нових форм організації навчального процесу, нових ритмів та методів узгодження системи освіти з вимогами сучасного життя та з потребами особистості. А оскільки учительська праця і педагогічна творчість є синонімами, то необхідно розглядати способи подолання інертності й консерватизму нашої діяльності та способи розвитку творчості кожного вчителя.

Свої творчі напрацювання 21 лютого 2020 року презентували учителі філії «Копанівський НВК». Зокрема були представлені такі роботи: «Створення світу і язичницькі божества в колядках» вчителя української мови та літератури Гулійчук Л.В., «Використання вправ для розвитку виразного читання» вчителя початкових класів Бойко А.Г., «Інтерактивні форми організації навчальної діяльності, як складова ігрових технологій на уроках в початкових класах НУШ» вчителя початкових класів Герби В.Л., «Творчі завдання з української мови для третьокласників» вчителя початкових класів Мельничук С.С., «Логічні задачі з математики» вчителя математики Омелянської Г.О., буклет вчителя образотворчого мистецтва Чичко І.В., «Транскрипція з англійської мови» вчителя іноземної мови Гаврищук О.Д., «Використання ігрової діяльності в процесі навчання історії» вчителя історії Мельничука А.О., «Сучасний урок англійської мови в середній школі» вчителя іноземної мови Воронко О.А. та «Розвиток пізнавальної діяльності учнів на уроках біології» вчителя Чоловічок Н.В.

Директор опорного закладу Людмила Воронко та завідувач філії Анатолій Мельничук щиро подякували вчителям за їх представлені роботи, побажали їм творчих злетів та констатували, що сьогодні школі потрібен учитель, котрий працює у форматі творчих пошуків, що грунтуються на здобутках традиційної методики і включають інноваційні елементи, а педагог повинен бути умотивований не на репродукцію, а на новаторство, дослідження та експеримент.

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.