Тиждень правових знань

/Files/downloads/20171004_092216.jpg

/Files/downloads/20171004_092516.jpg

Тиждень правових знань для учнів

У Копанівській філії НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ДНЗ» Підзамчівської ЗОШ І-ІІІ ст. з 2 по 6 жовтня було проведено тиждень правових знань. Мета організації та проведення цього заходу – розвиток інтересу учнів до вивчення правознавства, формування уміння використовувати теоретичні знання в різних життєвих ситуаціях, поглиблення знань школярів з правознавства та виховання патріотизму, любов до рідного краю, підготовка учнів до вибору майбутньої професії.

Відповідно до плану проведення тижня в навчальному закладі були проведені такі виховні заходи для учнів: виховна година у 1 класі «Подорож у країну прав»-класний керівник С.С.Мельничук, «Правова абетка» в 3 класі-класний керівник В.Л.Герба, урок-мандрівка «Права у моєму житті» у 4 класі-класний керівник А.Г.Бойко, тематичний урок «Мої права та обов’язки» в 6-7 класах-вчителі О.Д.Гаврищук та Л.В.Гулійчук, правовий лекторій на тему «Конституція України - основний закон держави» у 8-9 класах-вчителі Г.О.Омелянська та А.О.Мельничук. Вчитель образотворчого мистецтва І.В.Чичко провела конкурс малюнків на тему «Мої права».

Класні керівники 1,3,4,6-9 класів підготували цікаву інформацію про права дитини та нагадали школярам, що немає прав без обов’язків. Педагоги створили сприятливі умови для виявлення знань та вмінь учнів у нестандартних ігрових ситуаціях. Проведення такого тижня є ефективним засобом підвищення пізнавального інтересу до правознавства, стимулювання творчої активності учнів та розвитку життєвих компетенцій.

А.Мельничук, вчитель історії та правознавства

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.