Вільні творять майбутне

Саме під такою назвою відбулося святкування третьої річниці Дня Гідності та Свободи в Копанівській ЗОШ І – ІІ ступенів. Цей день об’єднав дві знакові події в новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013-го. Основною метою святкування пам’ятної дати було вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, свобод, прав та національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, прищепити любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

/Files/images/2016_nr/vln_tvoryat_maybutn/20161121_133139.jpg

Захід розпочався виконання державного гімну, після чого учні згадали події Революції гідності, героїв Небесної сотні, мирних людей, які загинули на Майдані у 2013 – 2014 роках. Також були згадані воїни АТО, які на сході захищають кордони нашої держави. Учні 7,9 класів читали вірші, виконували пісні: «Обирай свободу», «Над землею туман». Всі присутні хвилиною мовчання вшанували героїв, які загинули за світле майбутнє України. Захід завершився виконанням пісні «Україно, молюся за тебе»

Події про які згадуємо 21 листопада залишаються значущими та вагомими для нашої держави. Вони вже вписані у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. В нас прокинулось відчуття гідності, відваги, безстрашшя та самосвідомості.

/Files/images/2016_nr/vln_tvoryat_maybutn/20161121_125452.jpg

/Files/images/2016_nr/vln_tvoryat_maybutn/20161121_133221.jpg

У нелегкий час, який зараз, на жаль, панує в країні, хоробрі та сильні духом захищають територіальну цілісність України. Наші військові є втіленням справжньої свободи – без компромісів та меж. Вони – живий приклад героїзму, який переплавив у собі холодний розум та палкі серця.

Класний керівник

7 класу Копанівської ЗОШ І – ІІ ступенів

Гаврищук Т. В.

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.