Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Сьогодні досить часто можна почути про небезпечне захворювання ВІЛ/СНІД, задля попередження якого по всьому світу витрачаються мільйони доларів, але ВІЛ-інфекція продовжує забирати життя мільйонів людей. Інфікування загрожує кожному, якщо не дотримуватись певних правил життя.

Всесвітній день боротьби ́ зі СНІДом вперше відзначався1 грудня1988року з ініціативиВсесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічіміністрівохорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обмінуінформацієющодоВІЛ/СНІД.

/Files/images/tehnchna_papka/P_20151201_140703_HDR.jpg

Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно 1 грудня. Він став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності, вшанування пам’яті тих, хто пішов з життя, та святкування здобутків, таких як розширення доступу до лікувально-профілактичних послуг. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагусуспільствана цю проблему.

/Files/images/tehnchna_papka/P_20151201_142802_HDR.jpg

Так, 1 грудня , у Копанівській ЗОШ І-ІІ ступенів була проведена виховна година у 9 класі на тему : “Снід – загроза людству”. Метою заходу – звернути увагу на соціальні та морально-етичні проблеми ВІЛ/СНІДу та пропагування серед підлітків здорового способу життя. Всі разом ми зможемо привернути увагу до цієї проблеми та подолати епідемію якомога швидше, для збереження свого здоров’я та здоров’я своїх близьких і рідних.

/Files/images/tehnchna_papka/PC010032.JPG

Класний керівник, вчитель біології та хімії Н.В.Чоловічок.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.